Topp 5 grunner til å ta i bruk PT Flow

PT Flow er laget for å gjøre livet ditt enklere.

Under følger en kort og konkret liste over 5 grunner for hvorfor en Personlig Trener bør bruke PT Flow.

1. Alt samlet på ett sted!

Vi vet at du som Personlig Trener antagelig elsker jobben din. Men vi vet også at det kan være slitsomt til tider fordi du mangler de verktøyene som skal til for å gjøre deg aller best. Med PT Flow kan du lagre all informasjon om kundene dine, opprette treningsprogrammer, lage maler, logge økter, se kundenes progresjon osv., alt på ett og samme sted. Logg inn på appen, og du er good to go!

2. Papirløs hverdag = mer struktur og mer kontroll

Glem gule lapper, penn og papir, rot og kaos. Med PT Flow har du alle funksjoner du trenger, og du kan til og med invitere inn kundene dine, slik at de kan booke timer selv, motta treningsprogrammer, logg av økter og mye mer.

3. Spar tid!

En utfordring som mange personlige trenere har, er at de gjør en hel masse jobb, som de ikke får tatt seg betalt for. Du har kanskje brukt masse tid på å sette opp treningsprogrammer i Word eller Excel, eller du bruker masse tid på booking, flytting eller avbestilling av timer på telefon, sms, epost og facebook chat? Fortvil ikke, vi vet akkurat hvordan du har det. Med PT Flow kan du lage digitale treningsprogrammer, de du bruker oftest kan du sette opp som maler og gjenbruke med andre kunder og booking av timer, endring av tidspunkter, avbestillinger osv., gjør nå kundene selv via en egen login.

4. Tilby nye produkter

Med et godt system er du ikke lenger like avhengig av at alle PT-timene dine trenger å være fysisk på treningssenteret. Nå kan du enkelt tilby kundene dine egentreningsprogrammer til bruk i ferier eller mellom de øktene dere har fysisk sammen. Treningsprogrammene kan kunden enkelt motta i PDF på mail med en personlig melding fra deg, sendt direkte fra systemet.

5. Tjen mer penger

Vi vet, at når du sparer tid på de tingene du vanligvis bruker masse unødvendig tid på, som for eksempel all tiden som forsvinner med å snakke med kunder om booking av timer, endring av tidspunkter, avbestillinger, forberede treningsprogrammer osv., så åpner det opp for at du kan bruke mer tid på ting du faktisk kan ta betalt for. Mer frigjort tid er derfor en unik mulighet til å bruke mer tid på betalende kunder. Flere PTer som bruker PT Flow har frigjort masse tid som de i dag bruker til ting som de tjener mer penger på.

Du kan også lese mer om vår PT app PT Flow her.