PT app for personlige trenere, PT-appen PT Flow

PT app for personlige trenere, PT-appen PT Flow

Nyhet! 2-minutters intro-video av vår PT app PT Flow her:

PT app: Intro-video av PT-appen PT Flow from Niklas Hansen on Vimeo.

Om vår PT app:

Selskapet Pete AS har utviklet en PT app som har fått navnet PT Flow. Appen ble til ved at en av selskapets gründere kjøpte en rekke PT-timer når han bodde et år i Stockholm i Sverige. Som kunde av mange forskjellige personlige trenere der – la han merke til at PTene jobbet på en veldig tungvint måte gjennom hverdagen sin.

Treningsprogrammer ble satt opp i Microsoft Word, Excel eller i Apple sitt Numbers-program. Eller rett og slett med penn og papir på et vanlig ark. Det var ikke et godt system for booking av PT-timer, og logging av økter var sitt eget lille kapittel. Her skrev en av PTene ned for eksempel fettprosenten til kunden sin på en gul lapp (post-it). Sammen med dato for målingen og navnet til kunden. Deretter tok PTen bilde av den gule lappen med iPhonen sin. Når PTen senere skulle måle fettprosenten på ny, rundt 10 økter senere. Så observerte han PTen scrolle gjennom hundrevis av tilsvarende gule lapper i bildegalleriet på iPhonen sin. For så å finne frem til akkurat DEN gule lappen, med målingen fra denne spesifikke kunden for ca. 10 økter siden. Det var klart at dette tok lang tid, og er kjedelig både for kunde og PT.

Til spørsmål om hvorfor ikke PTene gjorde alt dette i et god PT app. Så var svaret at de ikke visste om et enkelt og effektivt system som kunne løse de tingene PTene trenger å få gjort i løpet av hverdagen sin.

Det var først nå at gründerne av PT Flow begynte å gjøre research på dette området. Og vi leste i forumer på nettet, på blogger og i Facebook-grupper for personlige trenere. Og fant fort ut at dette var et veldig vanlig problem i «PT-bransjen».

Tredjemann

Mens to av PT Flow sine gründere gjorde research på dette, ringte en tredjemann (nå PT Flow sin tredje med-gründer). For å fortelle at han hadde en idé til en PT app som burde utvikles, fordi både han selv og alle PTene han var leder for, sårt trengte hjelp til å ble mer effektive i sin PT-hverdag.

Når vi nå hadde sett disse utfordringene fra både kundesiden og PT-siden av «PT-bransjen». Samt fått bekreftet dette fra relevante blogger, forumer og grupper på nettet, ble det besluttet at vi skulle sette i gang å utvikle dette systemet.

Derfra og frem til i dag, har det medgått tusenvis av arbeids- og programmeringstimer. Og vi har i dag flere hundre brukere av vår PT app, PT Flow, i både inn og utland.

Med vår PT app kan du legge inn alle kundene dine, opprette treningsprogrammer, legge inn notater om kunder og økter. Gjøre tester, sende treningsprogrammer til kunder, sende logg av økter til kunder. Booke timer med kunder og mye mye mer. Det er superenkelt å bruke, og alt du gjør blir lagret i appen. Slik at du alltid har det du trenger lett tilgjengelig i din PT app.

Er du på jakt etter en PT app som kan hjelpe deg å bli mer effektiv i hverdagen. Så kan du gå til forsiden av hjemmesiden vår og lese mer om vår PT app PT Flow.

Du kan også en 2-minutters demo-video av systemet her.

Eller du kan lese 15 gode grunner til å bruke PT Flow her.

PT app PT flow

PT app PT flow