15 grunner til å bruke PT Flow

Under følger 15 grunner til å bruke PT Flow

1. Få mer struktur
Gå fra penn og papir, gule lapper, svette notatblokker og ringpermer, til ett system hvor du kan samle alt du som PT trenger.

PT Flow tar deg fra penn og papir, til en enklere og heldigital hverdag.

2. Bli mer effektiv
Når du har strukturen i orden, er det også lettere å være mer effektiv. Ved å ha alle smarte funksjoner du trenger lett tilgjengelig i PT Flow, via din egen iPad-app, så kan du jobbe når du vil, hvor du vil.

3. Spar tid
Vi vet at de aller fleste PTer i dag, lager treningsprogrammer i word, excel eller i pages eller numbers, og det tar tid!

Med PT Flow kan du lage treningsprogrammer på under ett minutt. Du kan lage maler som du kan gjenbruke og du kan enkelt legge til dine egne øvelser.

4. Hassle-free booking
Si adjø til Facebook-meldinger, SMSer, ubesvarte anrop og tonnevis med eposter i løpet av arbeidsdagen og langt utover kvelden, når du helst ønsker å koble av.

Med PT Flow legger du inn når du skal være tilgjengelig, også inviterer du kundene dine til online booking. Kundene dine kan nå booke, endre og avbestille timer selv, helt uten at du trenger å bruke tid på det, og kalenderen din oppdateres automatisk.<

5. Tjen mer penger
Ved å få mer struktur, og bli mer effektiv, så frigjør du tid til å jobbe med flere betalende kunder.

PT Flow inneholder de funksjonene som gjør at de tingene du tidligere brukte lang tid på, og ikke fikk betalt for, nå kan gjøres unna i en fei, slik at du kan bruke tiden din på ting du faktisk tjener penger på.

6. Få frem verdien av det du tilbyr – øk kundelojaliten
Når kunden din har gjennomført for eksempel 10 eller 20 økter, så er det ikke alltid like lett å finne fram til hva dere gjorde den første timen, hva dere satte som mål, og hva som har skjedd underveis. Noe er lagret på mobilen, noe på datamaskinen, noe på gule lapper, noe ligger i permen i skapet, og noe er borte.

Med PT Flow logger du alt du gjør med kundene dine, og alt lagres på én og samme plass. Sett mål, gjør tester, lag treningsprogrammer, logg alle økter, book timer, spar notater. Det beste av alt er at det er veldig enkelt – Bare gå inn på kunden det gjelder i PT Flow-appen, så ligger all informasjonen lagret der.

7. Jobb hvor som helst
PT Flow er laget av PTer, for PTer. Derfor ble det også besluttet at PT Flow skulle være et arbeidsverktøy, primært på iPad, fordi det er mest populært og mest praktisk for en PT.

iPaden har stor skjerm, men er liten nok til at du kan ha den med over alt. Du kan derfor jobbe i systemet på bussen, når du står sammen med kunden på treningssenteret eller i parken, eller når du er på ferie.

8. Gunstig finansiering av din nye iPad
Om du ikke har en iPad fra før, så kan du kjøpe en hos oss, uten å måtte legge ut hele summen. En iPad koster jo faktisk litt.. Gjennom våre samarbeidspartnere på Apple-produkter og finansiering, kan vi tilby deg en helt ny iPad fra kun 103 kroner per måned.

Ønsker du mer informasjon om dette. Ta kontakt med oss via vår nettside.

9. Full fleksibilitet
Selv om PT Flow inneholder mange standard-funksjoner du trenger som PT, så kan du fortsatt tilpasse systemet akkurat slik du selv vil. Du kan velge å bruke de treningsøvelsene vi allerede har lagt inn i systemet, eller du kan enkelt legge til dine egne øvelser. Når det kommer til kalenderen, booking av timer osv., så legger du selv inn når du skal være tilgjengelig, når du har ferie eller andre private gjøremål, og du kan selv definere hvilke standard varigheter du har på dine økter. På denne måten kan du tilpasse systemet slik at det perfekt til akkurat din bruk og arbeidshverdag.

10. Lav månedspris – alt er inkludert – forutsigbart
Det skal ikke koste skjorta å ha tilgang til et system du trenger. Vi ønsker at PT Flow skal være for alle PTer. Det skal være enkelt å bruke, og rimelig å kjøpe inn.

PT Flow koster derfor kun 299 kr per måned, og du kan bruke alle funksjoner, legge til så mange kunder du vil, eller lage så mange treningsprogrammer du ønsker, uten at det koster noe ekstra. Du legger enkelt til ditt betalingskort, så slipper du også å måtte logge inn i nettbanken for å betale faktura en gang i måneden, alt går automatisk.

11. PT Flow er en investering, ikke en kostnad
Vi er opptatt av at du ikke skal se på PT Flow som en kostnad, men som en investering.

La oss ta et typisk hverdagseksempel, hvor en PT normalt sett kan bruke opp til 1 time eller mer om dagen, til henvendelser forbundet med booking av timer, lage treningsprogrammer, ellers å skrive over logg og notater fra treningsprogrammer fra penn og papir inn på en datamaskin, eller andre ting.

Dette er tid brukt på ting som PTen ikke tjener penger på, og i løpet av en uke blir denne timen om dagen til 5 timer i uken, 20 timer i måneden eller ca. 230 timer i året. Det er mye tid!

Ved å bruke PT Flow daglig, estimerer vi at PTen i alle fall har klart å halvere denne tidsbruken, fra 230 timer i året 115 timer i året, sannsynligvis mye mer.

Så, i tillegg til å mer enn halvere tiden brukt på booking av timer og treningsprogrammer, så har det frigjort masse tid til å jobbe med flere betalende kunder.

La oss si at denne PTen på grunn av å ha spart inn så mye tid, klarte å levere kun to ekstra betalte PT-timer (60min) i uka, så tilsvarer det 8 ekstra PT-timer i måneden.

La oss si at PTen i dette tilfellet sitter igjen med 50 % av inntektene for PT-timene som i utgangspunktet kostet 800 kr per time. Da sitter PTen igjen med 800 kr ekstra per uke, 3200 kr per måned og ca. 36.800 kroner per år.

Trekker du fra lisenskostnaden for PT Flow, som er 299 kr per måned, og ganger det opp med et helt år, så får du 36.800 kroner i ekstra inntekt på grunn av PT Flow, minus 3.588 kroner i lisens-kostnad, så har investeringen i PT Flow gitt deg en 33.212 kroner i økt inntekt.

Sannsynligvis sparer PT Flow deg for langt mer tid enn tallene som er brukt i eksempelet, og sannsynligvis har du kapasitet til å håndtere langt flere kunder en kun 2 ekstra per uke. La oss si at du på grunn av tiden du sparer, klarer å håndtere 4 ekstra kunder i uken. Da blir inntekten din, minus investeringen i PT Flow hele 66.424 kroner ekstra per år.

Er du sjef på et treningssenter eller ansvarlig for PTer i en treningssenterkjede, så kan du jo selv regne på de nye inntjeningsmulighetene ved å investere i PT Flow for alle PTene på senteret eller i kjeden.

PT Flow – en investering i økt struktur, økt effektivitet og økt inntjening!
12. Personlig service
Vi gir deg svar på det du måtte lure på innen 48 timer

13. PT Flow er allerede elsket av mange
Vi i PT Flow er kjempestolte av vårt arbeidsverktøy og vi får kjempegode tilbakemeldinger fra kundene våre. Les flere tilbakemeldinger fra kundene våre på nettsiden.

14. Åpent API
PT Flow er bygget for å kunne integreres med systemer dere allerede bruker. Ta kontakt med oss for å se hvordan PT Flow kan kobles mot ditt medlemssystem, ERP-system osv.

15. PT Flow – av PTer for PTer – men også rett teknisk kompetanse
PT Flow er laget for at du som PT skal få en enklere og mer effektiv hverdag. Får å få til det, kreves det et sterkt team bak produktet. Det har vært viktig for oss at PT Flow ikke er laget av kun PTer, eller kun teknologi-entusiaster, da blir det fort feil. Teamet bak PT Flow er derfor en sammensetning av de fremste i landet innen teknologi, personlig trening, forretningsdrift og markedsføring, alt for at du som Personlig Trener skal få det beste produktet.