Online Coaching – 8 fordeler med online coaching!

Hva er online coaching?

Online coaching handler om å jobbe med PTkunder uten å være fysisk tilstede på treningssenteret eller reise dit kunden befinner seg. Kunden får en skreddersydd treningsplan fra personlig trener (PT) som er tilgjengelig over nett. På den måten har kunden PT med seg i lomma. Gjennom online coaching vil kunden kunne loggføre treningsøktene, og dermed ha kontroll på treningen. Dette er en fin måte å hjelpe kunder samtidig som PT får utnyttet tiden best mulig.

online coaching

Hvorfor online coaching?

  • Online coaching er tilpasset kundens behov, forutsetninger og målsetting.
  • Kunden kan trene når som helst, og dermed skape sin egen rutine i hverdagen istedenfor å følge andres timeplan. Dette er og en stor fordel for PT.
  • PT har og mulighet til å jobbe med flere kunder enn hvis de hadde jobbet mer «tradisjonelt».
  • Det kan ofte være vanskelig for mange å motivere seg selv til å trene. Ved hjelp av online coaching kan man få støtte og motivasjon til å gjennomføre treningen.
  • For enkelte kan det føles ukomfortabelt å trene foran andre. Gjennom online coaching har en mulighet til å skjerme seg og treningen om det er ønskelig.
  • Det tillater høy grad av fleksibilitet, spesielt for folk som reiser mye.
  • Mulighet for ukentlig telefon/e-post/video-samtale med kunder. På den måten kan de stille spørsmål og dele fremgangen sin med PT. Slike jevnlige samtaler kan være lurt for å holde seg på sporet og ikke la dårlige vaner krype inn.
  • Det er rett og slett en fin måte å hjelpe andre mennesker!

 

For en PT som skal jobbe med online coaching er det viktig å ha struktur og kontroll. Her vil det være fornuftig å velge riktig verktøy for å ha system, og for å gjøre det enkelt og effektivt for sin egen del. PT flow er et brukervennlig verktøy som passer ypperlig til online coaching. Det er forståelig og oversiktlig for både PT og kunden, som jo er viktig når en ikke er fysisk tilstede under treningsøktene. Kort fortalt inneholder PT flow over 1200 øvelser ferdigbeskrevet, treningsprogram, kalendersystem, personlige innstillinger, info om kunder og mye mer.

Er du nysgjerrig? Ta en titt her for å se demo-video av PT flow.