Nye øvelser

Nå har vi lagt til en rekke nye øvelser i kategoriene for Styrke, Egen kroppsvekt, Tøying og mobilitet. Om ikke lenge kommer vi også til å legge til flere Kettlebells-øvelser, samt slyngeøvelser, så det er bare å glede seg.

Tanken vår har alltid vært at vi ikke skal bygge en øvelsesdatabase på flere tusen øvelser, da vi ser at en PT i snitt gjenbruker stort sett 40-50 øvelser ut mot sine kunder, og det blir fort for mye øvelser som ikke er relevante.

Under utviklingen av PT Flow intervjuet vi opp mot 100 PTer, og vi fikk vite at de ønsket seg «base-øvelsene» lett tilgjengelig, men samtidig en superenkel måte å legge til egne øvelser selv på. Derfor gjorde vi nettopp det. Det du finner i PT Flow i dag er:

– Et utvalg av de mest brukte baseøvelsene.
– En superenkel funksjon for å legge til egne øvelser.
– Disse kan legges til med eget navn, kategori, bilder og video.

På øvelsesfronten vil det alltid komme noe nytt, eller at du som PT ønsker å gjøre en øvelse på en annen måte som det som er «standard» for øvelsen. Med PT Flow gir vi deg derfor full fleksibilitet, slik at du kan bruke det som ligger der fra før, som er det mest brukte. Eller du kan enkelt legge til så mange øvelser utover det som du selv vil.

Om du har spørsmål eller innspill til oss i PT Flow? Ta kontak med oss her.